Mefa 2002 - stánek V.M.K.To byla MEFA 2002,
stánek č. 153, pavilon V,
Brněnské výstaviště, 5. - 8. listopadu

Poprvé byla v České republice vystavena nová řada mamografických negatoskopů Ella SEN'X s jasem regulovatelným od 500 do 7 000 cd.m-2.

Novinkou byl rovněž intraorální rentgen Planmeca Intra, první na světě s volitelnou hodnotou anodového proudu (mA), s digitálním senzorem s rozlišením 26 párů čar/mm.

K vidění byl též mamografický rentgen Planmed Sophie s nejmodernějším kompresním systémem MaxView, který na předchozím ročníku získal ocenění Zlatá MEFA.

Mefa 2002 - stánek V.M.K.Nechyběl ani laureát Grand Prix Pragomedica 2002, panoramatický rentgen s cefalostatem Planmeca ProMax, poskytující prakticky neomezené zobrazovací možnosti, neboť je u něj - jako u prvního panoramatického rentgenu na světě - zobrazovací geometrie vytvářena softwarově, nikoliv mechanicky. Tentokrát jsme ho představili v nové, plně digitalizované verzi ProMax Digital.

Značnému zájmu návštěvníků se těšila široká nabídka vybavení pro testování kvality zobrazení včetně špičkového dozimetrického systému Radcal, sortiment doplnil oblíbený stolní vyvolávací automat Cawomat 2000.

Těšíme se na shledanou na příštím ročníku!

Pragomedica 2003
Pragodent 2002
Pragomedica 2002

 
(C) VMK-RTG 2014. Tuto webovou stránku pro Vás připravil a udržuje sbor firemních webmistrů.

Úvodní stránka